Core manufacturers  Tupak and Corex join forces

Corex Romania - Edge protecting

Following the move to new premises earlier this year, Corex Romania S.R.L. has made its next step by installation of a production line for edge protectors. The Corex group has now a second entity producing edge protectors next to Corex France. Corex Romania is able to produce edge protectors with wings from 35*35mm up to 100*100mm,with a thickness from 2mm up to 7mm and a maximum length of 4000mm. Edge protectors offer the optimum protection for your goods to avoid damages during handling.

COREX Romania….

A Corex Romania egy éven belül két új projektet is véghez vitt, egy nayobb gyártási terület megépítése mellett egy újabb gyártósort is üzembe helyezett. Így a Corex Romania, a franciaországi Corex után a második lett a Corex csoportban, amely a kartoncsövek és csévék mellett élvédőket is gyárt. Az élvédők a következő méretekben gyárthatók : 35mm*35mm – 100mm*100mm közötti szárnyszélesség, 2mm és 7mm közötti falvastagság, valamint maximum 4000mm hosszúság. Az élvédő tökéletes biztonságot nyújt az ön termékének, megvédve azt a mozgatás közben keletkező lehetséges károsodástól.

COREX Romania….

În urma mutării de anul acesta în hala nouă, SC COREX Romania SRL a facut pasul următor prin instalarea unei linii de fabricare a colțarelor de carton. Grupul Corex are a doua unitate de producție a colțarelor de carton dupa Corex Franța. Corex Romania poate produce colțare de carton cu dimensiunile cuprinse între 35*35mm până la 100*100mm, grosimi cuprinse între 2mm până la 7 mm și lungimi de până la 4000mm. Colțarele de Carton oferă produselor dumneavoastră protecția optimă în vederea evitării distrugerii acestora în timpul manipulării. 

Posted on Tuesday 22 March 2016